søndag den 7. januar 2018

Mega cupcake i stofgarn


Årets første projekt er blevet færdig :o) Egentlig begyndte jeg på projektet i juleferien, hvor jeg har hygget mig med nyt garn for mig - stofgarn. 

Jeg har på det seneste forsøgt at lære tips&triks om at hækle "knit stitch". Der er rigeligt specifikt, som kan gøre projekterne ekstra pæne, f. eks. usynlig afslutning af omgang eller hvordan man undgår at lodrette maskerækker bliver skrå, samt der er mange andre ting, man støder på under hækling. Jeg synes at det lykkedes for mig at "knække koden" i juleferien og det blev afprøvet på et par små projekter.

Det ene projekt blev en mega cupcake i Zpagetti garn fra Hooked. Cupcaken måler 20 cm i diameter og 25 cm i højde, til fyld har jeg brugt diverse rester/afklip af skumgummi, som jeg har liggende fra den gang, jeg lavede kage-bogen.

Man kan naturligvis ikke lege med cupcaken på almindelig vis, men den er sjov at holde ved, og vil bestemt pynte på et krea-rum ;o)

P.S. Vil du også prøve at hækle med stofgarn, så har jeg stor udvalg af farver Zpagetti fra Hooked til en rimelig pris i min webshop ;o)


7 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare flot. Og mega skæg

  SvarSlet
 3. Hej Elena,
  Cupcaken er blevet super fin :) Jeg er selv ret ny inden for brug af knit stitch (er ved at lave en kurv til mit garn) - er det muligt du vil dele nogle af dine tips og tricks? :)
  Mvh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sabrina og tak for de pæne ord!
   Jeg har faktisk tænkt på det, men kan ikke sige lige nu hvornår jeg kan lave nogle indlæg om det. Jeg har lidt for meget at tænke på lige nu, så det bliver nok en gang senere.
   Vh

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...