mandag den 22. juni 2015

Online sommertræf


For et år siden har jeg arrangeret et online blogtræf, som man godt kan sige blev en success. Ideen var at skabe synlighed og aktivitet for bloggene. Samtidigt er det en god mulighed at opdage nye blogge og være sammen på en sjov og anderledes måde. Jeg fik mange positive tilbagemeldinger efter træffet, så hvorfor ikke prøve det igen? ;o) 

Kernen i dette sommertræf bliver den samme som sidste år - du kan læse mere om træffet og kravene i sidste års indlægJeg vil dog lave nogle ændringer ifølge de tilbagemeldinger, jeg fik sidste gang. 

Tid: Træffet skal foregå over flere dage, samt i den weekend, hvor de fleste går på sommerferie. Håber, at det vil give større deltagelse og gøre træffet i det hele taget sjovere.

Sted: Træffet vil foregå på min blog. Man kan i princip deltage, uanset hvor i verden man befinder sig. Man skal bare have adgang til internet på sin pc eller telefon, da træffet er internetbaseret.

Antal links: Man må gerne lægge op til tre links til sin blog. Billederne vil blive indlæst automatisk, så snart man har indsat et link til et blogindlæg fra sin blog.

Nysgerrig? Se hvordan sidste års blogtræf så ud.

Du må meget gerne dele info om blogtræffet og bruge billedet fra indlægget.

Ses vi? ;o)


6 kommentarer:

 1. Det lyder som en god idé.
  Jeg er med :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 2. Tror da også jeg skal være med ^^

  SvarSlet
 3. Super du laver det igen:) det er cool sidste år og jeg er med igen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Delt:)
   http://hvisvindenvender.blogspot.dk/2015/06/blogtrf-igen.html

   Slet
 4. Det lyder hyggeligt. Jeg er med :-)

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...